Handelsbetingelser

Lovgivning om alkohol:

Du skal være over 16 år for at købe alkoholiske drikke op til 16,5 %, og du skal være over 18 år for at købe alkoholiske drikke over 16,5 %.

Priser:

De angivne priser er pr. flaske (medmindre andet er angivet), i danske kroner (DKK) og inkl. moms og inkl. gældende afgifter. De angivne priser er ekskl. fragt. Fragtpriser beregnes som nedenfor, medmindre andet aftales.

Alle priser er dagspriser og vi forbeholder os ret til prisændringer.

Den endelige pris fremgår af ordrebekræftelsen.

Tilbudspriser er kun gældende i den angivne tidsperiode og så længe lager haves. Din bestilling og GoVinums fremsendelse af ordrebekræftelse skal ske inden for den angivne tilbudsperiode.

Se iøvrigt “Generelt” nederst på denne side.

Bestilling og Betaling:
Ønsker du at købe vores vine, kan du sende en bestilling pr. e-mail til info@govinum.dk med angivelse af antal, vinens navn og evt. producent.

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en mail retur med bekræftelse på ordren. Det samlede beløb overføres herefter til konto 0400 – 4018559248. Når din indbetaling er registreret, fremsender vi ordren.

Vi forbeholder os ret til at annullere ordren, såfremt indbetaling på ovenstående kontonr. ikke er modtaget senest 5 bankdage efter afsendelse af ordrebekræftelse.

Der er efter aftale mulighed for at betale med MobilePay – venligst angiv dette på din bestilling, hvis du ønsker at gøre brug af denne betalingsform.

Levering:

Fragtpriser Danmark:
Sjælland   Fyn           Jylland
1-12 flasker       kr. 140,-    kr. 150,-   kr. 225,-
13-24 flasker    kr. 190,-    kr. 220,-   kr. 250,-
25-72 flasker    kr. 235,-   kr. 265,-   kr. 265,-
73-96 flasker   kr. 265,-    kr. 315,-   kr. 315,-

Ovenstående priser gælder ikke ved levering til ikke-brofaste øer.
Kontakt os vedr. fragtpris til ikke-brofaste øer.

Leveringstid:
Inden for 14 dage fra betaling er modtaget og såfremt varen er på lager.

Generelt:
Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer og at varen ikke kan genanskaffes. Ved udsolgte varer annulleres bestillingen og du vil blive informeret herom.