Roberto Lucarelli

Vores vineventyr….

I september 2013 var vi på ferie i provinsen Marche i det østlige Italien og kom tilfældigt i kontakt med Roberto Lucarelli. Vi blev ovenud begejstrede for hans vine og ganske uventet blev det kimen til vores vineventyr GoVinum.

Azienda Roberto Lucarelli ligger i Cartoceto (225m o.h ) i den nordlige del af Marche provinsen ca 35 km fra Adriaterhavet. De har denne skønneste udsigt fra vingården.

Floden Metauro løber mellem bakkerne og har givet navn til vinområdet. Det ideelle landskab, den italienske sol og indflydelsen fra Adriaterhavet giver Roberto de bedste betingelser for at lave de fineste vine i sin kælder.

Roberto er en moderne traditionalist som gør brug af moderne teknik til at forfine de gamle traditioner der er nedarvet gennem generationer. Roberto eksporterer sin vin til flere lande i Europa, USA, Japan og Brasilien.

Roberto says:

This is the land where we live and cultivate our grapes.
Combining both traditional manual and modern techniques we strive to make the very best wine we can.
Wines are made with respect for nature. It’s all about the grape. A good wine is made in the vineyard and not in the cantina. We work completely organically, without chemicals. Our philosophy is to maximise quality by controlling the source, nuturing every grape.
I place the highest priority on the quality of all our wines, so that you can be sure to enjoy them.
 
Yours,
 
Roberto Lucarelli … a modern traditionalist…