Velkommen

til vores sortiment af spændende vine fra Italien og Frankrig

Vi importerer vine direkte fra producenterne. I mange år har vin – og især italiensk vin – været vores passion. Idéen til GoVinum opstod på en ferietur til Marche i Italien, hvor vi fik kontakt til Azienda Agricola Roberto Lucarelli, som blev vores første leverandør. I dag har vi vine fra Marche, Piemonte, Lombardiet, Toscana og Veneto  (Italien) samt Alsace, Loire, Bourgogne, Provence og Rhône (Frankrig) i vores sortiment. Vi importerer udelukkende vine, som vi selv er begejstrede for. 

Jette og Poul

 

Lageråbent på La Cours Vej, Frederiksberg

Torsdag den 2. marts fra 16:30 til 18:30 holder vi Lageråbent på La Cours Vej 14, Frederiksberg. Du er velkommen til at kigge forbi. Der vil være smagsprøver på udvalgte vine – bl.a. de nye årgange af Cabernet og Gambellara fra DalMaso. Tag gerne din nabo, ven/veninde, kæreste/ægtefælle med.

Vinsmagning med GoVinum

Vi arrangerer vinsmagninger både som firma-arrangement og som private arrangementer. Vi kan sammensætte smagningen efter et bestemt tema eller med udgangspunkt i dine/jeres ønsker – fx en bestemt menu (Wine & Dine) eller måske en Polterabend.

En tema-smagning kunne fx være ”Boble-smagning”, ”Piemonte-smagning”, ”Vine fra det sydlige Rhône” eller ”Italien fra Nord til Syd”. Vi kan også arrangere en blandet smagning med både bobler, hvidvine, rødvine og dessertvine.

En af vores kunder sagde om vinsmagningen: “it was a very nice evening and you guys presented the wines perfectly.


Se mere på