Velkommen

til vores sortiment af spændende vine fra Italien og Frankrig

Vi importerer vine direkte fra producenterne. I mange år har vin – og især italiensk vin – været vores passion. Idéen til GoVinum opstod på en ferietur til Marche i Italien, hvor vi fik kontakt til Azienda Agricola Roberto Lucarelli, som blev vores første leverandør. I dag har vi vine fra Marche, Piemonte, Lombardiet, Toscana, Apulien og Veneto  (Italien) samt Alsace, Loire, Bourgogne, Provence og Rhône (Frankrig) i vores sortiment. Vi importerer udelukkende vine, som vi selv er begejstrede for. 

Jette og Poul

Lageråbent 2021

Der er lageråbent i dag torsdag 27/5 kl. 16:00 til 18:30.

Adressen er: La Cours Vej 14, 2000 Frederiksberg (indgang via Segelckesvej) – metro: Lindevang Station

Vi åbent efter behov – skriv til os på info@govinum.dk eller sms til 93 93 44 13, så finder vi et tidspunkt, hvor du kan kigge forbi.

Vi holder selvfølgelig afstand, spritter af og følger generelt myndighedernes retningslinjer. 

Vinsmagning med GoVinum

Vi arrangerer vinsmagninger både som firma-arrangement og som private arrangementer. Vi kan sammensætte smagningen efter et bestemt tema eller med udgangspunkt i dine/jeres ønsker – fx en bestemt menu (Wine & Dine) eller måske en Polterabend.

En tema-smagning kunne fx være ”Boble-smagning”, ”Piemonte-smagning”, ”Vine fra det sydlige Rhône” eller ”Italien fra Nord til Syd”. Vi kan også arrangere en blandet smagning med både bobler, hvidvine, rødvine og dessertvine.

Se mere på