Velkommen

til vores sortiment af spændende vine fra Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland

Vi importerer vine direkte fra producenterne. I mange år har vin – og især italiensk vin – været vores passion. Idéen til GoVinum opstod på en ferietur til Marche i Italien, hvor vi fik kontakt til Azienda Agricola Roberto Lucarelli, som blev vores første leverandør. I dag har vi vine fra Marche, Piemonte, Lombardiet, Toscana og Veneto (Italien) samt Alsace, Loire, Bourgogne, Provence og Rhône (Frankrig), Castilla y León (Spanien) og Ahr og Mosel (Tyskland) i vores sortiment. Vi importerer udelukkende vine, som vi selv er begejstrede for. 

Jette og Poul

 

Vinsmagning med GoVinum

Vi arrangerer vinsmagninger både som firma-arrangement og som private arrangementer. Vi kan sammensætte smagningen efter et bestemt tema eller med udgangspunkt i dine/jeres ønsker – fx en bestemt menu (Wine & Dine) eller måske en Polterabend.

En tema-smagning kunne fx være ”Boble-smagning”, ”Piemonte-smagning”, ”Vine fra det sydlige Rhône” eller ”Italien fra Nord til Syd”. Vi kan også arrangere en blandet smagning med både bobler, hvidvine, rødvine og dessertvine.

Referencer
En af vores kunder sagde om vinsmagningen: “it was a very nice evening and you guys presented the wines perfectly.

En anden af vores kunder har udtalt følgende: Jeg havde fornøjelsen af at have Jette og Poul forbi min lejlighed til vinsmagning. Det var en utroligt god oplevelse!
Jette og Poul er først og fremmest nogle søde mennesker, der er hyggelige at være sammen med. Derudover er de meget vidende og dygtige til at formidle om de mange gode vine, som vi smagte. Det gjorde, at de fik skabt en meget hyggelig aften for os allesammen. Alt i alt, en fremragende oplevelse, som jeg helt sikkert vil benytte mig af igen.

Se mere på Vinsmagning