Velkommen

til vores sortiment af spændende vine fra Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland

Vi importerer vine direkte fra producenterne. I mange år har vin – og især italiensk vin – været vores passion. Idéen til GoVinum opstod på en ferietur til Marche i Italien, hvor vi fik kontakt til Azienda Agricola Roberto Lucarelli, som blev vores første leverandør. I dag har vi vine fra Marche, Piemonte, Lombardiet, Toscana og Veneto (Italien) samt Alsace, Loire, Bourgogne, Provence og Rhône (Frankrig), Castilla y León (Spanien) og Ahr og Mosel (Tyskland) i vores sortiment. Vi importerer udelukkende vine, som vi selv er begejstrede for. 

Jette og Poul

NYBORG – Vi holder åbent i vinkælderen

Fredag den 15. dec fra 15:00 til 18:00 holder vi åbent på Dyrehavevej 22 i Nyborg

Kig forbi til en snak om vin. Vi nærmer os jul og der vil være smagsprøver på vine, der passer til den traditionelle julemiddag. Som altid kan du købe vinene til en god pris på dagen.

Tag gerne din nabo, ven/veninde, kæreste/ægtefælle med.

Fri levering i Nyborg ved køb af minimum 12 flasker.

Lageråbent på Frederiksberg

Torsdag den 7. dec fra 16:30 til 18:00 holder vi Lageråbent på La Cours Vej 14, Frederiksberg

Tema: Vine til julemiddagen. Der vil være smagsprøver på udvalgte vine Tag gerne din nabo, ven/veninde, kæreste/ægtefælle med

Vinsmagning med GoVinum

Vi arrangerer vinsmagninger både som firma-arrangement og som private arrangementer. Vi kan sammensætte smagningen efter et bestemt tema eller med udgangspunkt i dine/jeres ønsker – fx en bestemt menu (Wine & Dine) eller måske en Polterabend.

En tema-smagning kunne fx være ”Boble-smagning”, ”Piemonte-smagning”, ”Vine fra det sydlige Rhône” eller ”Italien fra Nord til Syd”. Vi kan også arrangere en blandet smagning med både bobler, hvidvine, rødvine og dessertvine.

En af vores kunder sagde om vinsmagningen: “it was a very nice evening and you guys presented the wines perfectly.


Se mere på